Det stora

familjeäventyret

Gustavsvik familjecamping

Hos oss finns det massor med kul att göra för hela familjen! Här bor ni alldeles intill allt från Äventyrsklubb, minigolf, hoppborgar och Lost City till vår fina restaurang med svängig livemusik och god mat.

Badäventyr på Lost City

Äventyret är nära. Det väntar på dig i den täta djungeln, bland vattenfall, vågor och vilda forsar. Kom och utforska de mystiska ruinerna och kasta dig ut i några av Sveriges längsta och häftigaste vattenrutschbanor.

Kräftskiva

Nu börjar det äntligen närma sig kräftpremiär! Fredagen den 23 augusti mellan klockan 18 och 23 firar vi den på bästa möjliga sätt med att duka upp vår fina restaurang Campero.

Spännande nyheter på Lost City

Under hösten installerar vi två fartfyllda attraktioner som har premiär den 4 oktober. Det innebär att Lost City kommer hållas stängt 26–30 augusti samt 2-3 september.
Under ombyggnationen 31 augusti till 1 september samt 4 september till 3 oktober har vi reducerat entrépriset till Lost City med 50%.

Relaxen

Relaxen bjuder in till en skön loungemiljö där du kan njuta av god mat, cocktails, skönt häng, bastu och bubbelbad. Relaxen har ång- och torrbastu, bubbelpool och en stor inbjudande lounge. Som gäst får du låna badrock och handduk och det finns wifi att använda.

VÄLKOMMEN TILL

RELAXEN

LÄS MER

“Barnfamiljernas
paradis”

Från tripadvisor.com

Följ med på skattjakt

Var med på skattjakt och massor med annat kul på campingens Äventyrsklubb! Klubben är öppen veckorna 27-31. Äventyrsklubben är såklart gratis för alla barn på campingen.

En gungande sommarscen

Banden som fått restaurangen att gunga är Janssons Frestelser och PåG. Kvällsunderhållningen under sommaren har olika teman och innehåller allt från schlager till rock, trubadurer och trolleri.

Ät och drick gott

Under sommaren är vår nya fina restaurang öppen från klockan åtta på morgonen till elva på kvällen varje dag. Grillbuffé med massor av gott att välja på. Självklart har vi fullständiga rättigheter.

Upptäck Lost City

Äventyret väntar på dig i den täta djungeln, bland vattenfall, vågor och vilda forsar. Utforska de mystiska ruinerna och kasta dig ut i några av Sveriges längsta och häftigaste vattenrutschbanor.

Sommarbadet

På utebadet finns det pooler, vattenlekbassäng för de mindre barnen, lekplats och sandlåda, stor sommarservering med lounge, volleybollplan och vattenrutschbanan Family slide.

Äventyrlig minigolf

På campingens äventyrsgolf spelar du dig genom Örebro på en 18-hålsbana. Bland slingrande vattendrag i en spännande och mysig miljö med modeller av Slottet, vattentornet Svampen m.m.