Resorten
Öppettider & Priser
Bra att veta

TESTA DINA

G-KRAFTER

I UPPLEVELSEBADET

Välkommen till upplevelsebadet

I en djungelliknande miljö kastar du dig ut i Europas högsta och längsta vildvattenfors med hängbroar, laguner och pooler.
Här kan du också prova våra häftiga vattenrutschbanor, klättermuren, stora vågbassängen och akvarielagunen.
Det finns även ett eget vattenlandskap för de allra minsta med lite snällare vattenrutschbanor, pooler och annat roligt.

Kontakt:
Tel: +46 19 196900
E-post: bad@gustavsvik.se

Testa våra banor hemifrån

VÅGMASKIN, KLÄTTERVÄGG och massa annat kul

Gustavsvik kommer alltid ha en speciell plats i alla lekfulla människors hjärtan - unga som gamla. Här hittar du alltid nya äventyr för dig och dina kompisar året runt. Klättra genom ett vattenfall, simma i meterhöga vågor eller utforska exotiska fiskar i vår akvarielagun.

GUSTAVSVIK REKOMMENDERAR

ÅRSKORT PÅ

MOTIONSBADET

Ett effektivt och roligt sätt att förbättra din
form, för en piggare vardag.

Välkommen till Motionsbadet

Simma långbana

Gustavsvik Motionsbad består av simbassäng med måtten 50x25 meter. Att simma i en riktig femtiometersbassäng upplevs av många som mer behagligt än vanliga 25 meters-banor.

I Motionsbadet finns även en undervisningsbassäng där simskoleverksamhet bedrivs varje vardagskväll.

Hopptorn

Hopptornet på Gustavsvik består av fyra avsatser på 3m, 5m, 7,5m och 10 meter. Hopptornet är normalt öppet varje dag mellan 11.30 – 15.00. Med reservation för bokningar.

Gustavsviks hopptorn stod senast som värd för Kändishoppet i TV3 så när du hoppar från "tian" så kan du tänka att du är minst lika modig som bland annat Jörgen Kruth.