Camping & Stugby

019-196950 | camping@gustavsvik.se

Mitt i lugnet, nära city

Samla fina sommarminnen på vår femstjärniga camping.

Vår camping är utsedd till en av Europas främsta campingplatser. Vi har 675 stora fina tomter och de flesta är utrustade med el och kabel-TV. Du kan också koppla upp dig mot gratis wifi över hela campingområdet.

I vår nyrenoverade galleria finner du restaurang med fullständiga rättigheter och uteservering, pizzeria, fastfood, fräsch livsmedelsbutik, souvenirbutik, arkadspel, glassbar och kiosk med mera. Bredvid gallerian finns också en av Sveriges största lekplatser.

På Campingområdet finns också tre exklusiva servicebyggnader med tillgång till dusch och toalettutrymmen med barnhygienrum. Här finns även utrymmen och utrustning för matlagning och disk, tvättstugor utrustade med tvättmaskiner och torktumlare samt lekrum och TV-rum.

BADA- & BOPAKET

Mellan den 7 februari och 29 april erbjuder vi rabatterade priser på kombinationen Bo & bada på Gustavsvik. Erbjudandet gäller för max fem personer/stuga med entré till Upplevelsebadet

Boka-tidigt-erbjudande

För dig som bokar campingplats från maj till juni eller från augusti till september. Boka och betala din campingvistelse före 31 mars 2015 så bjuder vi dig och din familj på en dags bad i vårt nya upplevelsebad Lost City. Erbjudandet gäller vid bokning och betalning av tre campingnätter eller fler under perioden maj - juni eller augusti - september.

Campingerbjudande

Boka minst tre campingnätter på Gustavsvik under juli månad så bjuder vi på en familjefrukost i vår restaurang. Erbjudandet gäller vid onlinebokning och betalning före 31 mars.

Mitt i lugnet, nära city

Samla fina sommarminnen på vår femstjärniga camping.

STUGA 35m²

5 bäddar

Allrum med AC, bäddsoffa och fullt utrustat kök med bl a kyl/frys, diskmaskin, ugn, ismaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och komplett köksutrustning. Två separata sovrum, det ena med sängar bredvid varandra och det andra med våningssäng. Kuddar och täcken, ej linne. Dusch och toalett. Kabel-TV med cirka 15 kanaler, DVD, CD, radio, hårtork, trådlös internetuppkoppling och värdeskåp. Uteplats under tak.

Boka online

STUGA 30m²

5 bäddar

Allrum med bäddsoffa och fullt utrustat kök med bl a kyl/frys, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och komplett köksutrustning. Två separata sovrum, det ena med sängar bredvid varandra och det andra med våningssäng. Kuddar och täcken, ej linne. Dusch och toalett. Kabel-TV med cirka 15 kanaler, DVD, CD, radio, hårtork, trådlös internetuppkoppling och värdeskåp. Uteplats.

Boka online

STUGA 20m²

4 + 1 bäddar

Allrum med bäddsoffa och ett mindre kök med kyl/frysfack, spis, ugn, kaffebryggare och mikrovågsugn. Varmt och kallt vatten. Separat sovrum med våningssäng. Kuddar och täcken, ej linne. Dusch och toalett. Kabel-TV, med cirka 15 kanaler, trådlös internetuppkoppling, DVD, CD, värdeskåp och uteplats.

Boka online

STUGA 15m²

4 + 1 bäddar

Allrum med 2 sängar och pentry med komplett köksutrustning. Varmt och kallt vatten. Mikrovågsugn och kaffebryggare. Separat sovrum med våningssäng. Kuddar och täcken, ej linne. Kabel-TV med cirka 15 kanaler, trådlös internetuppkoppling. Uteplats. Dusch och toalett i närliggande servicebyggnad.

Boka online

Alltid något att göra

Camping vid en av Europas största badanläggningar

Vårt utebad är en härlig aktivitet på sköna sommardagar. Skulle sommarregnet hälsa på i några timmar så finns dessutom Lost City, Sveriges största upplevelsebad, vägg i vägg. Det finns inget dåligt väder om du campar på Gustavsvik. Förutom badanläggningen så finns det dessutom en mini-lantgård, fiskesjö med ädelfisk, äventyrsgolf, en jättestor lekplats, fotbollsplaner, lekrum och miniklubb med ledarledda aktiviteter under högsäsongen. Om du campar eller har bokat stuga så ingår entré till både sommar- och motionsbad.

NÄRA TILL STADSLIVET

Gustavsviks camping ligger lugnt och fint lite vid sidan om, omgiven av vatten och grönområden. Ändå är det bara en kort promenad från Örebro city, en av Sveriges vackraste stadskärnor. Här kan du shoppa i spännande butiker, äta god mat från någon av alla restauranger. Gå på bio, nattklubb, spela bowling, besöka stadsparken eller Stora Holmen med mängder av roliga barnaktiviteter. Sommaren 2015 invigs också Örebros helt nya skatepark – 15 minuters promenad från campingen. Eller 10 minuters skejtande.

ÄVENTYRSGOLF

På campingens äventyrsgolf spelar du dig genom Örebro på en 18-hålsbana. Bland slingrande vattendrag i en spännande och mysig miljö med modeller av Slottet, vattentornet Svampen, Karlslunds Tekniska Kvarn och kulturreservatet Wadköping.

TENNIS

Som boende på campingen eller i stugbyn får du spela tennis på Backahallen Racketcenters utebanor helt gratis. Banorna ligger nära, cirka 3 minuters gångväg från campingen. Du får låna rack och bollar gratis i campingreceptionen.

GOLF

Örebro City Golf erbjuder två 18-håls golfbanor att spela på till reducerat pris för dig som bor på vår camping eller i vår stugby. Det finns en bana cirka tre minuters bilväg från Gustavsvik och en ungefär femton minuter bort. Du köper dina greenfeebiljetter till reducerat pris i receptionen på campingen.

cykel

HYR EN KARBONRACER ELLER MTB FRÅN BIANCHI

Våra snabba landsvägscyklar från Bianchi är utrustade med ram och framgaffel i karbon som effektivt tar upp vibrationerna från underlaget. Utrustad med Shimanos växelkomponenter och bromsar samt SPD-pedaler. Bianchi Sempre passar perfekt som motions- och tävlings cykel. Vi har också 29″ MTB cyklar från Bianchi med aluminiumram, dämpad framgaffel, SPD-pedaler och skivbromsar. Bianchi JAB 29,4 är gjord för att klara tuff terrängkörning, men fungerar precis lika bra för de som vill ta det lite lugnare.

Boka din cykel på 019-196950 eller cykelhyra@gustavsvik.se