Camping & Stugby

019-196950 | camping@gustavsvik.se

Mitt i lugnet, nära city

Samla fina sommarminnen på vår femstjärniga camping.

Vår camping är utsedd till en av Europas främsta campingplatser. Vi har 675 stora fina tomter och de flesta är utrustade med el och kabel-TV. Vi har självklart gratis WiFi som sträcker sig över hela campingområdet. Gustavsviks Camping och Stugby ligger 2 km från Örebros citykärna.

Under sommaren har vår galleria öppet. I den finner du restaurang med fullständiga rättigheter och uteservering, pizzeria, fastfood, fräsch livsmedelsbutik, souvenirbutik, arkadspel, glassbar och kiosk med mera. Bredvid gallerian finns också en av Sveriges största lekplatser.

På Campingområdet finns tre fina servicebyggnader med tillgång till dusch och toalettutrymmen med barnhygienrum. Här finns även utrymmen och utrustning för matlagning och disk, tvättstugor utrustade med tvättmaskiner och torktumlare samt lekrum och TV-rum.

Klicka här för ytterligare information om in- & utcheckning, områdeskarta mm.

BOKA STUGA HOS OSS

Boka din stuga här!

Att bo i stuga är ett bra alternativ för dig som saknar husvagn, husbil eller tält. Våra större stugor har hotellstandard och fullt utrustade kök. Njut av solen ute på verandan, låt barnen springa runt på gräset eller gå till vårt bad LOST CITY, som ligger granne med stugorna.

BO & BADA PAKET – PRIS FRÅN 2895:-*

Boka ditt Bo & bada paket här!

Under hösten & vintern erbjuder vi förmånliga priser på Bo- & Badapaket.
*(inkl boende i 20 kvm stuga två nätter  för upp till fem personer samt entré till LOST CITY under två dagar.)

CAMPING

Boka din campingplats här!

Vill du vara säker på att få en plats när du kommer hit? Se då till att förboka. Tips: Förbetala dina biljetter till LOST CITY i samband med att du bokar camping online och få dina vouchers direkt vid incheckning, smidigt och snabbt!

Bo bekvämt i våra stugor

Ett centralt och bra alternativ till hotell i Örebro.

STUGA 35m²

5 bäddar

Allrum med AC, bäddsoffa och fullt utrustat kök med bl a kyl/frys, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och komplett köksutrustning. Två separata sovrum, det ena med sängar bredvid varandra och det andra med våningssäng. Kuddar och täcken, ej linne. Dusch och toalett. Kabel-TV med cirka 15 kanaler, DVD, CD, radio, hårtork, trådlös internetuppkoppling och värdeskåp. Uteplats under tak. Parkering utanför stugan.

Visa planlösning Boka här!

STUGA 30m²

5 bäddar

Allrum med bäddsoffa och fullt utrustat kök med bl a kyl/frys, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och komplett köksutrustning. Två separata sovrum, det ena med sängar bredvid varandra och det andra med våningssäng. Kuddar och täcken, ej linne. Dusch och toalett. Kabel-TV med cirka 15 kanaler, DVD, CD, radio, hårtork, trådlös internetuppkoppling och värdeskåp. Uteplats. Parkering utanför stugan.

Visa planlösning Boka här!

STUGA 20m²

4 + 1 bäddar

Allrum med bäddsoffa och ett mindre kök med kyl/frysfack, spis, ugn, kaffebryggare och mikrovågsugn. Varmt och kallt vatten. Separat sovrum med våningssäng. Kuddar och täcken, ej linne. Dusch och toalett. Kabel-TV, med cirka 15 kanaler, trådlös internetuppkoppling, DVD, CD, värdeskåp och uteplats.

Visa planlösning Boka här!

STUGA 15m²

4 + 1 bäddar

Allrum med 2 sängar och pentry med komplett köksutrustning. Varmt och kallt vatten. Mikrovågsugn och kaffebryggare. Separat sovrum med våningssäng. Kuddar och täcken, ej linne. Kabel-TV med cirka 15 kanaler, trådlös internetuppkoppling. Enkel standard. Uteplats. Dusch och toalett i närliggande servicebyggnad.

Visa planlösning Boka här!

Alltid något att göra

Camping vid en av Europas största badanläggningar

Vårt utebad är en härlig aktivitet på sköna sommardagar. Skulle sommarregnet hälsa på i några timmar så finns dessutom LOST CITY, Sveriges största upplevelsebad, vägg i vägg. Det finns inget dåligt väder om du campar på Gustavsvik. Förutom badanläggningen så finns det dessutom en mini-lantgård, fiskesjö med ädelfisk, äventyrsgolf, en jättestor lekplats, lekrum och miniklubb med ledarledda aktiviteter under högsäsongen. Om du campar eller har bokat stuga så ingår entré till både sommar- och motionsbad.

 

bianchi-sempre-ultegra-compact-2012-road-bike

HYR EN KARBONRACER ELLER MTB FRÅN BIANCHI
Vätternrundan specialen: 3495:-*

Våra snabba landsvägscyklar från Bianchi är utrustade med ram och framgaffel i karbon som effektivt tar upp vibrationerna från underlaget. Utrustad med Shimanos växelkomponenter och bromsar samt SPD-pedaler. Bianchi Sempre passar perfekt som motions- och tävlings cykel. Vi har också 29″ MTB cyklar från Bianchi med aluminiumram, dämpad framgaffel, SPD-pedaler och skivbromsar. Bianchi JAB 29,4 är gjord för att klara tuff terrängkörning, men fungerar precis lika bra för de som vill ta det lite lugnare.

Pris från 295:-/dag Racer & 325:-/dag MTB
* I vätternrundanspecialen ingår:
– Racercykel från Bianchi, högst ett år gammal och välservad.
– Justering av cykeln för att passa just dig.
– Hyra av cykel f r o m april t o m dagen efter Vätternrundan
– Montering av dina egna pedaler eller våra standardpedaler

Boka din cykel på 019-196950 eller cykelhyra@gustavsvik.se

NÄRA TILL STADSLIVET

Gustavsviks camping ligger lugnt och fint lite vid sidan om, omgiven av vatten och grönområden. Ändå är det bara en kort promenad från Örebro city, en av Sveriges vackraste stadskärnor. Här kan du shoppa i spännande butiker, äta god mat från någon av alla restauranger. Gå på bio, nattklubb, spela bowling, besöka stadsparken eller Stora Holmen med mängder av roliga barnaktiviteter. Sommaren 2015 invigdes också Örebros helt nya skatepark – 15 minuters promenad från campingen. Eller 10 minuters skejtande.

ÄVENTYRSGOLF

På campingens äventyrsgolf spelar du dig genom Örebro på en 18-hålsbana. Bland slingrande vattendrag i en spännande och mysig miljö med modeller av Slottet, vattentornet Svampen, Karlslunds Tekniska Kvarn och kulturreservatet Wadköping.

Pris: 60 kr för alla från 12 år, 40 kr för barn under 12 år

Äventyrsgolfen har stängt för säsongen, öppnar igen i vår.

TENNIS, SQUASH & BADMINTON

Som boende hos oss får du spela tennis, badminton eller squash i Backahallen Racketcenter helt gratis. Backahallen ligger nära, cirka 3 minuters gångväg från campingen. Kontakta receptionen på campingen för bokning.

GOLF

Örebro City Golf erbjuder två 18-håls golfbanor att spela på till reducerat pris för dig som bor på vår camping eller i vår stugby. Det finns en bana cirka tre minuters bilväg från Gustavsvik och en ungefär femton minuter bort. Du köper dina greenfeebiljetter till reducerat pris i receptionen på campingen.