Camping & Stugby

019-196900 | camping@gustavsvik.se

Mitt i lugnet, nära city

Samla fina sommarminnen på vår femstjärniga camping.

Vår camping är utsedd till en av Europas främsta campingplatser. Vi har 675 stora fina tomter och de flesta är utrustade med el och kabel-TV. Du kan också koppla upp dig mot gratis wifi över hela campingområdet.

I vår  galleria finner du restaurang med fullständiga rättigheter och uteservering, pizzeria, fastfood, fräsch livsmedelsbutik, souvenirbutik, arkadspel, glassbar och kiosk med mera.Gallerian är endast öppen sommartid. Bredvid gallerian finns också en av Sveriges största lekplatser.

På Campingområdet finns också tre fina servicebyggnader med tillgång till dusch och toalettutrymmen med barnhygienrum. Här finns även utrymmen och utrustning för matlagning och disk, tvättstugor utrustade med tvättmaskiner och torktumlare samt lekrum och TV-rum.

husvagnar1 376x267

BOKA STUGA HOS OSS

Att bo i stuga är ett bra alternativ för dig som saknar husvagn, husbil eller tält. Våra större stugor har hotellstandard och fullt utrustade kök.

BO & BADA PAKET – PRIS FRÅN 2895:-*

Under hösten & vintern erbjuder vi förmånliga priser på Bo- & Badapaket.
*(inkl boende i 20 kvm stuga två nätter  för upp till fem personer samt entré till LOST CITY under två dagar.)

CAMPING

Boka din campingplats online här.

Tips: Förbetala dina biljetter till LOST CITY i samband med att du bokar camping online och få dina vouchers direkt vid incheckning.

Bo bekvämt i våra stugor

Ett centralt och bra alternativ till hotell i Örebro.

STUGA 35m²

5 bäddar

Allrum med AC, bäddsoffa och fullt utrustat kök med bl a kyl/frys, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och komplett köksutrustning. Två separata sovrum, det ena med sängar bredvid varandra och det andra med våningssäng. Kuddar och täcken, ej linne. Dusch och toalett. Kabel-TV med cirka 15 kanaler, DVD, CD, radio, hårtork, trådlös internetuppkoppling och värdeskåp. Uteplats under tak.

Visa planlösning Boka online

STUGA 30m²

5 bäddar

Allrum med bäddsoffa och fullt utrustat kök med bl a kyl/frys, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och komplett köksutrustning. Två separata sovrum, det ena med sängar bredvid varandra och det andra med våningssäng. Kuddar och täcken, ej linne. Dusch och toalett. Kabel-TV med cirka 15 kanaler, DVD, CD, radio, hårtork, trådlös internetuppkoppling och värdeskåp. Uteplats.

Visa planlösning Boka online

STUGA 20m²

4 + 1 bäddar

Allrum med bäddsoffa och ett mindre kök med kyl/frysfack, spis, ugn, kaffebryggare och mikrovågsugn. Varmt och kallt vatten. Separat sovrum med våningssäng. Kuddar och täcken, ej linne. Dusch och toalett. Kabel-TV, med cirka 15 kanaler, trådlös internetuppkoppling, DVD, CD, värdeskåp och uteplats.

Visa planlösning Boka online

STUGA 15m²

4 + 1 bäddar

Allrum med 2 sängar och pentry med komplett köksutrustning. Varmt och kallt vatten. Mikrovågsugn och kaffebryggare. Separat sovrum med våningssäng. Kuddar och täcken, ej linne. Kabel-TV med cirka 15 kanaler, trådlös internetuppkoppling. Uteplats. Dusch och toalett i närliggande servicebyggnad.

Visa planlösning Boka online

Alltid något att göra

Camping vid en av Europas största badanläggningar

Vårt utebad är en härlig aktivitet på sköna sommardagar. Skulle sommarregnet hälsa på i några timmar så finns dessutom Lost City, Sveriges största upplevelsebad, vägg i vägg. Det finns inget dåligt väder om du campar på Gustavsvik. Förutom badanläggningen så finns det dessutom en mini-lantgård, fiskesjö med ädelfisk, äventyrsgolf, en jättestor lekplats, fotbollsplaner, lekrum och miniklubb med ledarledda aktiviteter under högsäsongen. Om du campar eller har bokat stuga så ingår entré till både sommar- och motionsbad.

 

bianchi-sempre-ultegra-compact-2012-road-bike

HYR EN KARBONRACER ELLER MTB FRÅN BIANCHI
Vätternrundan specialen: 3495:-*

Våra snabba landsvägscyklar från Bianchi är utrustade med ram och framgaffel i karbon som effektivt tar upp vibrationerna från underlaget. Utrustad med Shimanos växelkomponenter och bromsar samt SPD-pedaler. Bianchi Sempre passar perfekt som motions- och tävlings cykel. Vi har också 29″ MTB cyklar från Bianchi med aluminiumram, dämpad framgaffel, SPD-pedaler och skivbromsar. Bianchi JAB 29,4 är gjord för att klara tuff terrängkörning, men fungerar precis lika bra för de som vill ta det lite lugnare.

Pris från 295:-/dag Racer & 325:-/dag MTB
* I vätternrundanspecialen ingår:
– Racercykel från Bianchi, högst ett år gammal och välservad.
– Justering av cykeln för att passa just dig.
– Hyra av cykel f r o m april t o m dagen efter Vätternrundan
– Montering av dina egna pedaler eller våra standardpedaler

Boka din cykel på 019-196950 eller cykelhyra@gustavsvik.se

NÄRA TILL STADSLIVET

Gustavsviks camping ligger lugnt och fint lite vid sidan om, omgiven av vatten och grönområden. Ändå är det bara en kort promenad från Örebro city, en av Sveriges vackraste stadskärnor. Här kan du shoppa i spännande butiker, äta god mat från någon av alla restauranger. Gå på bio, nattklubb, spela bowling, besöka stadsparken eller Stora Holmen med mängder av roliga barnaktiviteter. Sommaren 2015 invigdes också Örebros helt nya skatepark – 15 minuters promenad från campingen. Eller 10 minuters skejtande.

ÄVENTYRSGOLF

På campingens äventyrsgolf spelar du dig genom Örebro på en 18-hålsbana. Bland slingrande vattendrag i en spännande och mysig miljö med modeller av Slottet, vattentornet Svampen, Karlslunds Tekniska Kvarn och kulturreservatet Wadköping.

Pris: 60 kr för alla från 12 år, 40 kr för barn under 12 år

Äventyrsgolfen stänger för säsongen 31 oktober.

TENNIS, SQUASH & BADMINTON

Som boende på campingen eller i stugbyn får du spela tennis, badminton eller squash i Backahallen Racketcenter helt gratis. Backahallen ligger nära, cirka 3 minuters gångväg från campingen. Du får låna rack och bollar gratis i campingreceptionen.

GOLF

Örebro City Golf erbjuder två 18-håls golfbanor att spela på till reducerat pris för dig som bor på vår camping eller i vår stugby. Det finns en bana cirka tre minuters bilväg från Gustavsvik och en ungefär femton minuter bort. Du köper dina greenfeebiljetter till reducerat pris i receptionen på campingen.